Slayer

Slayer News

Slayer Photos

Slayer Contact

Kansallinen Slayer-päivä

6.6.06 ei ole päivämäärä joka esiintyy kovin usein (kerran vuosituhannessa, jos tarkkoja ollaan), ja samalla kun julkaistaan runsaasti pönttöjä kauhuelokuvia ja surkeita albumeita "pedon luvun" päivän hype-arvon vuoksi, me täällä NDoS:ssa päätimme että tämä olisi täydellinen päivä hessiaaneille ympäri maan yhdistyä ja paneutua johonkin josta me kaikki olemme yhtä mieltä - Slayerin kuunteluun! Sitäpaitsi, tahdotteko todella että vain uskovaiset pääsevät osaksi kaikesta kivasta kansallisine pyhäpäivineen?

Mikä on Slayer

Slayer on bändi Kaliforniasta. Heidän musiikistaan on tullut saatanallisen speed metal-musiikin ilmentymä 1900-luvun jälkipuoliskolla. Heidän vuoden 1986 albumi, "Reign in Blood" on yksi vaikutusvaltaisimmista metallialbumeista kautta aikain, esimerkkinä moderni klassikko "Angel of Death".

Virallinen Lausunto Osallistumisesta

ÄLÄ käytä kuulokkeita! Tämän päivän tarkoitus on että jokainen korvankantamalla oleva ymmärtää että on kansallinen Slayer-päivä. Kansalliset juhlapäivät Suomessa eivät ole vain juhlintaa; ne ovat pakkopullaa niihin osallistumattomille.

Osallistumisen vieminen ongelmalliselle tasolle

Mistä ostaa Slayerin levyjä

Jos sinulla ei ole vähintään yhtä Slayerin albumia kokoelmassasi, osta

English Language International Day of SlayerSpanish Language International Day of SlayerFrench Language International Day of SlayerNorwegian Language International Day of SlayerGerman Language International Day of SlayerSwedish Language International Day of SlayerDutch Language International Day of SlayerIcelandic Language International Day of SlayerFinnish Language International Day of SlayerPolish Language International Day of SlayerHebrew Language International Day of SlayerPortuguese Language International Day of SlayerSerbian Language International Day of SlayerJapanese Language International Day of SlayerItalian Language International Day of SlayerMacedonian Language International Day of SlayerSlovak Language International Day of SlayerChinese Language International Day of SlayerFarsi Language International Day of Slayer